miercuri, 23 martie 2011

De ce nu sunt promovaţi tinerii în politică?

În emisiunea de astăzi vom discuta despre noul val în politică şi de ce schimbarea mult dorită între generaţii nu se realizează. "De ce nu sunt promovaţi tinerii în politică?" este tema pe care o voi lansa împreună cu doi tineri craioveni, Ovidiu Călugăru " Blogatu' " şi Cătăin Ene, de la ora 18.00.

Reluarea emisiunii se va difuza mâine de la ora 11.00.

miercuri, 16 martie 2011

"Talibanul" Radu Berceanu - lupte grele în PDL

Lupta pentru putere în PDL, confruntarea dintre "talibani" şi "reformişti", relaţia cu UNPR şi candidaturile pentru Primăria Craiova au fost câteva subiecte abordate în emisiunea în care a fost invitat senatorul Radu Berceanu, preşedintele PDL Dolj. 11.03.2011

vineri, 11 martie 2011

"Pe mâinile cui?!", cu Aurelian Pavelescu

Invitatul ediţiei speciale care se va difuza astăzi, de la ora 18.00, este Aurelian Pavelescu, preşedintele PNŢCD. Cine mai vorbeşte astăzi despre teme precum interesul naţional, starea critică a vieţii în mediul rural, necesitatea revenirii la sistemul monarhiei constituţionale, precum şi de nevoia de modele şi morală creştină?

Despre temele enunţate mai sus dar şi despre alte subiecte legate de actualitatea politică vorbim astăzi (vineri 11.03.2011), de la ora 18.00, la emisiunea Pe mâinile cui?!

joi, 10 martie 2011

Mai avem nevoie de modele în spaţiul politic?


Înregistrarea integrală a emisiunii cu tema "Nevoia de modele politice" - invitat Gheorghe Duduială, preşedinte PNŢCD Craiova.

marți, 8 martie 2011

Profesionişti în managementul preuniversitar

Performanţa în educaţie, ca de altfel în orice domeniu, nu poate fi atinsă fără formare profesională şi utilizarea metodeleor moderne de management. Este un adevăr rostit de invitaţii emisiunii în care am dialogat despre "Profesionişti în managementul preuniversitar", prof. Megdonia Păunescu, director de proiect, şi prof. Ersilia Oprescu, coordonator formare profesională. Titlul este inspirat dintr-un proiect finanţat cu fonduri comunitare, beneficiar fiind Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, însă dincolo de schimbările de orice natură sau de titulaturi, principalii beneficiari sunt elevii, cei care vor învăţa în şcoli conduse eficient.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ului proiectului www.promep.softwin.ro si pe portalul proiectului la adresa www.promep.softwin/promep


Emisiunea se va difuza ca de obicei, adică astăzi de la ora 18.00.


Reluarea emisiunii se va difuza mâine 9.03.2011, de la ora 11.00.